Desi este considerata una dintre cele mai sexy vedete autohtone, voluptoasa Roxana Ionescu nu a mai fost ofertata sa reprezinte imaginea vreunei firme producatoare de automobile, la SIAB 2007.

Chiar daca la editia precedenta a targului auto, vedeta Antenei 1 a fost una dintre cele mai admirate prezente, formele sale generoase atragand sute de priviri din partea vizitatorilor, iata ca, anul acesta, Roxana a fost lasata pe tusa.

“Acum doi ani am reprezentat imaginea Kia, insa acum nu am mai avut nici o oferta. M-am multumit cu statutul de vizitator”, a declarat “Mama Natura” pentru Click!.

Roxana s-a ferit sa spuna daca ii pare rau ca nu a beneficiat de vreun contract la SIAB, insa cert este faptul ca vedetele prezente la targul auto si-au marit considerabil veniturile in cele zece zile cat a durat expozitia.

Astfel, in functie de notorietatea fiecarei domnisoare, unele fete au primit chiar si 150-200 de euro pe zi, ceea ce inseamna 1.500-2.000 de euro pentru intreaga perioada. Desi, la SIAB, i-au atras atentia multe automobile, Roxana nu intentioneaza, pana anul viitor, sa-si schimbe masina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.