Desi de mult apusa, povestea de dragoste dintre Oana Roman si stripperul Cornel Pasat face acum valuri in presa mai mult ca niciodata.

Dupa despartirea de dansatoarea Bianca, stripperul este acum singur cuc, insa nici ca are de gand sa se mai impace cu fiica cea mica a fostului premier Petre Roman.

Oana si Cornel au fost impreuna sapte ani, iar dupa despartirea din 2005 ei au ramas doar prieteni foarte buni.

Chiar daca nu mai locuieste in aceeasi casa cu stripperul, mezina lui Petre Roman nu a incetat niciodata sa-si ajute fostul iubit cand a avut nevoie sau sa-i stea alaturi acestuia la toate aniversarile.

De cealalta parte, Pasat a recunoscut si el ca inca ii poarta afectiune fostei iubite: “Cand traiesti sapte ani alaturi de cineva, este clar ca nu poti sterge cu buretele sentimentele pe care i le porti. Cu toate acestea, stripperul este decis:

“Nu ma mai impac cu Oana! stiu ca toata lumea ne preseaza din toate partile, mai ales acum ca sunt singur, dar nu e cazul. Nu mai suntem iubiti, ci doar prieteni foarte buni”, a declarat Cornel, pentru Click!. in ceea ce o priveste pe Oana Roman, gurile rele spun ca ea nu a putut niciodata sa-l uite pe Pasat, despre care a declarat in numeroase randuri ca a fost “dragostea vietii ei”.

Dupa o relatie de foarte scurta durata cu tanarul Carlo (19 ani), Oana e si ea acum singura, “prieten” de suflet fiindu-i jurnalul pe care-l tine cu consecventa pe pagina de Internet de pe Hi5, unde nu i-a mai ramas decat sa depene amintiri despre Cornel. Chiar daca nu neaga ca si-ar dori o impacare cu fostul iubit, Oana este de parere ca toata tevatura care se face in presa pe marginea lor ii impiedica sa fie din nou un cuplu. Oare?


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.