Desi showbiz-ul romanesc nu duce lipsa de compozitori talentati, Moga conduce detasat in topul celor mai ravniti producatori de hituri.

Cu un tarif ce depaseste 2.000 de euro pentru o piesa, “Micul Mozart” are o lista de asteptare uriasa, pe care se afla nume importante din muzica autohtona.

Satule sa tot fie amanate, cantaretele care au mizat pe talentul lui Moga au pus piciorul in prag si l-au “urecheat” pe iubitul Iuliei Vantur. Prima care a atacat a fost Claudia, alias Sexxy, care si-a amanat cu un an lansarea primului album solo din cauza promisiunilor desarte ale lui Moga.

“Bine ca m-am ales macar cu o piesa compusa de el, "Doua vieti de dor", desi mi-a promis ca se ocupa de tot albumul”, a declarat solista pentru Click!. intr-o situatie similara se afla si Delia, care a fost ceva mai norocoasa, ea alegandu-se cu trei piese marca Moga, pentru albumul “Listen Up!”.

Si Andra a rabufnit si l-a certat pe “Micul Mozart”, acuzandu-l chiar ca nu-i mai raspunde la telefon. “E cam neserios. Imi tot aman albumul din cauza ca el nu-mi termina piesele”, a spus solista.

Ultima vedeta care a luat atitudine e Cristina Spatar, care, pentru a obtine o colaborare cu Moga, e dispusa sa plateasca chiar si mai mult de 2.000 de euro.

“Pentru ultimul album, am colaborat cu Adi de la Korect, cu Mike Diamondz, insa as fi vrut si cateva piese de la Moga, dar el ma tot amana de cateva luni, cred ca e prea ocupat pentru mine. Banii nu sunt o problema, din contra, sunt dispusa sa investesc oricat in cariera mea”, a declarat Cristina pentru Click!.

Cea mai rasfatata pare a fi Claudia, alias Cream, care, desi si-a amanat destul de mult lansarea solo, l-a prins pe “Micul Mozart” in toane bune si i-a compus un album intreg. (Dana Enache)