Michael Jackson si-a reafirmat nevinovatia intr-un interviu cu reverendul Jesse Jackson, difuzat de un radio din Chicago. Vedeta s-a asemuit cu alte personalitati de culoare persecutate de-a lungul timpului, cum ar fi Nelson Mandela, fostul presedinte al Africii de Sud sau boxerul Muhammad Ali.
Purtatoarea sa de cuvant informase ca Michael vorbeste zilnic cu preotul, care este si una dintre principalele figuri de culoare din politica americana.
"Sunt absolut nevinovat", afirma cantaretul. "Nimic din ceea ce se spune nu este adevarat. Totul a fost inventat", a declarat Michael, lasand sa se inteleaga ca este victima unui complot. "Sunt un luptator, dar toate acestea nu ma lasa indiferent", a spus vedeta, care se roaga mult pentru a face fata "celui mai dificil moment" din viata sa. Jackson a dezmintit si ca ar fi in pragul falimentului, mentionand ca zvonurile din ultima vreme sunt menite sa il intimideze.

VICTIMA RASISMULUI

Jackson a specificat de mai multe ori ca acest proces este o conspiratie si si-a rugat fanii sa se roage pentru ca adevarul sa iasa la iveala. Cantaretul a vorbit si despre durerile de spate insuportabile pe care le indura de cand a cazut sub dus in urma cu cateva saptamani. In urma accidentului a fost spitalizat si astfel a intarziat la tribunal riscand sa fie trimis de judecator dupa gratii. Durerile l-au chinuit in timpul audierilor, iar starul chiar a fost vazut adesea stergandu-si lacrimile cu o batista.

HRANIT CU LINGURITA

Reverendul Jesee Jackson s-a declarat ingrijorat de fragilitatea corpului lui Jackson. Cantaretul i-a raspuns ca aceste replici le-a primit mereu din partea familiei si chiar a prietenei sale Elizabeth Taylor. "Nu am fost niciodata innebunit dupa mancare. Elizabeth obisnuia chiar sa ma hraneasca cu lingurita, doar-doar oi manca ceva. Pur si simplu nu sunt gurmand. Dar sanatatea mea este perfecta."


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.