Este cert ca Ion Tiriac este unul dintre cei mai curtati burlaci din Romania. Omul de afaceri are un sarm aparte, asa ca doamnele se dau in vint pentru a-i intra in gratie.

Doritoarele de imbogatire sint avide sa petreaca cit mai mult timp liber alaturi de businessman, dar acesta este foarte zgircit, asa ca nu prea au sanse sa cistige ceva de la Tiriac. A avut idile cu vedete feminine si cu manechine, dar pina la urma tot singur a ramas. Sa fie vinovata Rosana Oprea pentru noua infatisare a omului de afaceri? De ceva vreme, miliardarul are un nou look. Si-a vopsit parul, iar prietenii circotesc ca si-ar fi facut si o operatie estetica. Zilele trecute, la un cunoscut restaurant japonez, Benihana, din cadrul Hotelului Howard Johnson, seniorul Tiriac si-a facut aparitia alaturi de un grup de prieteni si toata lumea a ramas uimita de infatisarea sa. Acum are parul negru, insa mustata i-a ramas la fel. A dat jos si citeva kilograme, asa ca a existat un bun prilej pentru anumite doamne sa vada imbunatatirile. De altfel, omul de afaceri arata vizibil intinerit si pare foarte vivace. Sa intelegem ca o noua femeie se arata la orizont sau are de gind sa se insoare, ca sa nu-l mai acuze nimeni ca nu vrea relatii serioase. Sa nu uitam ca fiul sau, Ion Ion, ii va darui un nepot, va deveni bunic, iar asta va insemna foarte mult pentru el. Se pare ca a acceptat-o in sfirsit ca nora pe Ileana Lazariuc, mai ales acum dupa aceasta veste. Nu este ea intelectuala si nici femeie de afaceri, dar fiul lui o iubeste si nu-i ramine de facut decit sa se bucure pentru el.

Ion Tiriac ar putea renunta la burlacie

Asteptam sa vedem daca va exista o noua femeie in viata seniorului, nu de alta, dar s-a vehiculat ca ar avea o relatie cu Rosana Oprea, fosta iubita a lui Dan Chisu. Sa intelegem ca ea este vinovata pentru noul look al omului de afaceri? Ramine de vazut daca batrinul Tiriac isi va pune si el pirostriile si va renunta la burlacie. Asa cum il stim, in mod sigur va face un contract prenuptial, undeva in Occident, ca viitoarea sa consoarta sa nu aiba acces la averea sa. Insa, la cum arata acum, e clar ca e amorezat lulea, asa ca nu e exclus ca actuala iubita sa-l joace cum vrea ea. Ne mai vine in gind o idee. Ce-ar fi daca, in vara, vor avea loc doua nunti in aceeasi zi: cea a fiului si a tatalui. S-au mai vazut asemenea minuni si la alte case, asa ca acest lucru nu ar mira pe nimeni, ci dimpotriva. Ion Ion Tiriac intentioneaza sa se casatoreasca in vara anului viitor, asa ca seniorul are timp sa se gindeasca la aceasta alternativa. Prieteni de-ai omului de afaceri sustin ca acesta face si sport, tocmai ca sa arate ca un adevarat Don Juan. Ceva tot este, daca e sa ne gindim ca noua imagine a lui Ion Tiriac este una de tinerel get-beget, acum la 68 de ani. Asteptam, de ce nu, lucruri interesante din viata amoroasa a businessman-ului. Poate un regizor va fi inspirat si va face, chiar si un film despre acest lucru.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.