Liliana s-a despartit de Doru pentru ca acesta devenise prea dependent de ea si gelos

Bruneta si solistul formatiei Parlament au trait o frumoasa poveste de dragoste care a durat mai multi ani. Din pacate, s-au despartit exact cand erau pe punctul de a se casatori.

Chiar daca cei doi nu mai formeaza de mult un cuplu, Doru se pare ca nu poate inca sa o uite pe fosta iubita Lili Fedorca, nimeni alta decat sora Manuelei Fedorca, prezentatoarea emisiunii “Zodia Fluturelui” de la Euforia TV.

Cantareata a marturisit pentru Click! ca nu de putine ori i s-a intamplat sa gaseasca, dimineata, buchete imense de flori (in special trandafiri rosii) pe masina lasata in parcarea din fata blocului.

“Multa vreme am primit flori. Le gaseam pe capota masinii. De la cine puteau sa fie, daca nu de la el?! De multe ori mi se intampla sa gasesc doar cozile de la trandafiri. Probabil se jucau copiii cu ele”, ne-a declarat amuzata solista.

Chiar daca povestea lor de amor a durat mai multi ani si isi facusera chiar planuri de casatorie, Lili a fost cea care a decis sa-l paraseasca pe Doru, motivele ei fiind destul de bine intemeiate.

“Devenise prea dependent si prea gelos. De cand ne-am despartit, nu i-am mai raspuns nici macar la telefon”, ne-a mai spus bruneta. Totusi, prietenii lui Doru au o alta varianta privind finalul acestei povesti de dragoste cu nabadai, sustinand cu tarie ca el e cel care a pus capat relatiei cu Lili.

In ultima vreme e vazut adesea in preajma altei femei, psihologul postului B1 TV, Nicoleta Vascan, pe care o prezinta drept noua lui iubita. Studenta la psihologie, Lili va termina in curand facultatea si doreste sa-si deschida, impreuna cu sora ei, Manuela, un cabinet de psihoterapie.

“Vreau sa ii ajut pe oamenii care au probleme, in special cuplurile care sunt pe punctul de a se desparti si care au nevoie de sfaturi si de consiliere avizata”, a declarat cantareata. Ele vor lansa in curand si un album, Lili urmand sa isi continue totodata si cariera solo cu un nou single.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.