Tom Rowlands si Ed Simonsis, cei doi componenti ai grupului The Chemical Brothers, vor ateriza la Bucuresti vineri, cu o zi inainte de concert, si vor pleca duminica.

Solicitarile lor nu sunt deloc "chimice", ci dimpotriva, cat se poate de naturale, cum ar fi apa tonica indiana, sucul de aloe vera si cateva tipuri de sandvisuri, inclusiv cu somon afumat.

In ceea ce priveste chestiunile tehnice ale organizarii, englezii schimba placa, fiind extrem de stricti, intreg show-ul beneficiind de productia exclusiva a echipei lor. Staff-ul formatiei este format din aproximativ 30 de persoane, care vor sosi, impreuna cu echipamentul necesar, in trei tiruri, dintre care doua vin direct de la Londra, iar celalalt de la Kiev (orasul unde vor concerta inainte de Bucuresti).

Trupa The Chemical Brothers s-a facut cunoscuta cu un sound ce amesteca dance, rock si hip-hop, rivalizand astfel cu cei mai buni DJ din lume. Stilul trupei se caracterizeaza prin secvente groove, sunet de chitara si efecte sonore speciale. "Hey Boy, Hey Girl", o piesa cu multa personalitate si cu influente puternice din house, a ajuns pe locul 3 in topurile din Marea Britanie, lansandu-i prin cluburile din intreaga lume. Anul trecut, formatia a primit un premiu Grammy pentru single-ul "Galvanize".

Bilete pentru spectacolul The Chemical Brothers din data de 20 octombrie de la Sala Polivalenta se mai gasesc de vanzare la pretul de 85 lei pe site-ul bilete.ro, la Studio Martin si in reteaua magazinelor Diverta. La intrare, in seara evenimentului pretul va fi de 130 RON.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.