Dupa ce anul trecut a incheiat seria competitiilor cu "Femeile de succes ale anului 2004", fostul manechin Mihaela Radu Serban pregateste si in 2005 o serie de noi surprize.

Chiar in luna aprilie, frumoasa blonda va organiza "Miss University si Romanian Fashion Day", un eveniment ce va include un concurs de frumusete si mai multe prezentari de moda ale celor mai mari designeri romani si chiar de peste hotare. 20 de concurente, selectate din cele mai importante centre universitare din Romania, se vor intrece pentru a castiga mult-ravnitul titlul de Miss University.

Acestea vor fi pregatite in cadrul unui cantonament care va dura sase zile, timp in care fetele vor fi "scolite" pentru a face fata cu brio celor trei probe ale concursului: perspicacitate, prezentare de lenjerie intima si defilare in rochii de seara. Competitia va fi sustinuta de Autoritatea Nationala pentru Tineret. Evenimentul va avea loc pe 12 aprilie, la Hotel Marriott, incepand cu ora 20.00. Gala va fi transmisa in direct pe TVR 2 si se va bucura de participarea a numeroase VIP-uri din toate domeniile.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.