Prezentatorul tv a ramas fara benzina intre Bucuresti si Timisoara

Vedeta Antenei 1 a fost urmarita de ghinion la ultima sa deplasare pe ruta Bucuresti- Timisoara. Chiar pe Valea Oltului, in timp ce-si conducea linistit masina de serviciu, un Peugeot 407, prezentatorul a ramas in pana de benzina.

“Nu ma asteptam sa fac pana prostului. Chiar nu mi s-a mai intamplat de mult asa ceva. Pur si simplu m-am luat cu treburile si am uitat sa fac plinul”, a marturisit Negru, in exclusivitate pentru Click!. Pentru ca orele erau inaintate si nu era circulatie mai deloc in zona, Dan a stat cateva ore bune in masina in speranta ca va aparea un automobil razlet.

Cum minunea intarzia sa se intample, prezentatorul a inceput sa sune disperat la prieteni si cunostinte pentru a-l scoate din incurcatura. Pana la urma, salvarea a venit tot de la un sofer care a trecut intamplator pe acolo si, care neavand sa-l imprumute cu cativa litri de benzina, l-a transportat pana la Ramnicu Valcea, acesta fiind nevoit sa-si abandoneze masina in plin camp.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.