Valentina Pelinel si-a aratat nurii intr-un pictorial incitant realizat pentru cel mai recent numar al revistei Maxim.

Frumoasa sotie a politicianului Cristian Boureanu vorbeste si despre investitiile imobiliare pe care le are, dar si despre preferintele sale culinare, neobisnuite pentru un fotomodel care tine la silueta.

De cand a devenit sotie cu acte in regula, Valentina Pelinel a rarit considerabil deplasarile pe ruta Bucuresti-New York, insa nu s-a desprins definitiv de locul unde a cunoscut celebritatea ca model. Valentina detine un apartament cochet chiar in inima Manhatta-nului, cartier exclusivist din New York, unde locuiesc multe vedete de calibru.

“Banii castigati din modelling i-am investit in Romania in imobiliare impreuna cu Cristian. si la New York avem un apartament pe care dorim sa-l schimbam cu un altul mai mare si mai frumos”, a declarat Valentina pentru Maxim. si pentru ca anii petrecuti in America n-au fost deloc putini, celebrul model si-a alinat dorul de Romania cu ajutorul unui restaurant unde manca sarmalute ca la mama acasa.

“Sarmale adevarate se gasesc in Manhattan doar la restaurantul evreiesc Sammy Romanian. insa in Queens sunt o sumedenie de restaurante romanesti care servesc sarmale si ciorbe bune”, a mai declarat frumoasa blonda, care a omis insa sa spuna ca un pranz la respectivul restaurant costa aproximativ 30 de dolari.

Sammy Romanian este o locatie de cinci stele, vizitata de elita new-yorkeza, iar meniurile pe care le ofera au primit nota maxima din partea criticilor culinari care lucreaza pentru revistele de prestigiu. Altfel, Valentina a recunoscut ca acum se distreaza mult mai mult decat o facea in Statele Unite pentru ca are mai mult timp liber, dar tine sa precizeze ca nu este o femeie care arunca banii pe orice.

“Decat sa cheltuiesc 100.000 de euro intr-o ora, mai bine imi pun pistolul la tampla. Eu pretuiesc banul pe care l-am facut cinstit si din greu si nu concep sa cheltuiesc mult pe nimicuri”, a mai spus sotia lui Boureanu in respectiva publicatie destinata barbatilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.