Moda silicoanelor si a sanilor voluptosi a trecut la Hollywood! O demonstreaza dive ca Charlize Theron sau Paris Hilton care poarta cele mai mici marimi la sutien.

Charlize Theron nu ezita sa apara topless in filme sau sa pozeze sexy, descoperind o mare parte din piept, chiar daca sanii ei abia se observa.

Pe de alta parte, Paris Hilton, Jessica Alba si chiar vedeta din serialul “Neveste disperate”, Eva Longoria, sunt sigure ca silueta le-a adus succesul, chiar daca nu respecta intocmai proportiile de 90-60-90.

“Femeile cu sanii mari au mari probleme cu spatele si unde mai pui ca o data cu varsta incep sa arate ingrozitor”, a declarat Eva Longoria pentru o revista destinata publicului masculin.

intrebata in urma cu putin timp daca ar apela la chirurgia estetica, Paris Hilton a spus ca se considera cea mai frumoasa, pentru ca “este naturala”. si, in plus, nu vrea sa devina “un obiect sexual pentru barbati, ca alte actrite de la Hollywood”, care si-au facut o cariera de succes cu ajutorul silicoanelor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.