Iubitul artistei i-a dat o mana de ajutor atunci cand aceasta si-a inchis si cel de-al doilea salon In urma cu cativa ani, venise moda printre vedetele autohtone sa-si deschida o afacere. Care mai de care s-au ingra- madit sa intre in business.
Majoritatea au luat in vizor sectorul serviciilor, cele mai solicitate domenii fiind, cu preca- dere, restaurantele si saloanele de infrumusetare. Anda Adam a pus-o si ea de un coafor, urmand exemplul multor blonde frumoase devenite femei de afaceri doar ca sa aiba ceva de facut si sa nu le mai stea pe cap barbatilor cu bani. Vedetei chiar parea sa-i mearga afacerea, din moment ce si-a mai deschis unul. Cum la noi orice gaselnita in afaceri isi afla obstescul sfarsit mai devreme sau mai tarziu, nu ne mira ca si Anda trage obloanele si isi reorienteaza afacerea spre alte domenii de activitate, pe care le stapaneste mai bine. Nu o face insa chiar ea. Doar este vedeta si nu da bine la statut, asa ca l-a pus pe Victor sa-i lichideze afacerea. Nu ca vrem sa carcotim, da? chiar saracul baiat trebuia sa care mobilierul si sa goleasca spatiul de cartoane publicitare? Niscai bani de tigari sau de o bere pentru carcasii aia de la firma de transport i-ar fi salvat si lui Victor blazonul, chiar daca este mai de mana a doua, adica doar prezentator tv la Vreme.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.