Nu e usor sa ai 43 de ani, sa fii proaspata mamica, sa invarti afaceri de milioane de dolari si sa arati superb in fiecare zi. Romanita Iovan a constatat acest lucru pe propria piele.
Surprinsa la iesirea de la sala

La doar cateva zile dupa ce Romanita afisa un look senzational pe coperta revistei 'Ce se intampla, doctore?', creatoarea a fost surprinsa 'in stare naturala' de paparazzii ziarului Libertatea, cand iesea de la sala de fitness 'Le Club', pe care o frecventeaza de aproape un an. Purtand o tinuta sport, Romanita e aproape de nerecunoscut fara fardurile care ii acopera, de obicei, fata. Se pare ca nici cele sapte milioane de dolari, la cat a fost evaluata averea creatoarei de moda, nu i-au mai putut fi de folos. Trecerea anilor nu iarta pe nimeni, iar in cazul Romanitei nasterea, stresul ultimilor doi ani, in care a fost nevoita sa faca fata unor scandaluri precum crima din Primaverii sau acuzatiile de infidelitate venite din partea presei, au lasat urme adanci pe chipul acesteia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.