Cristi Ursu are 22 de ani si este dansator in trupa "Flamingo Boys", dar si actionar al firmei care impresariaza grupul impreuna cu Cornel Pasat. Dansatorul a cucerit-o in urma cu un an pe fiica deputatului Dumitru Puzdrea, Andreea. Ea este studenta in ultimul an la ASE, are propria firma de structuri de aluminiu si indeplineste functia de director de marketing la o alta firma ce apartine familiei.

Fiica deputatului Puzdrea si dansatorul Cristi Ursu s-au cunoscut intr-un club din Bucuresti si dupa trei zile s-au mutat impreuna. in paralel, Andreea s-a inscris la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Titu Maiorescu, unde este colega cu Cristi, si el inscris la Drept. Logodna a avut loc in vara, la Mamaia, cand Cristi a chemat un preot pe plaja si a organizat o petrecere speciala pentru iubita lui. "Parintii mei n-au avut de obiectat in privinta lui Cristi. Tata spune ca este viata mea si nu se amesteca." Anul acesta, Andreea si Cristi au incheiat "perioada de proba" si s-au hotarat sa faca nunta. in semn de iubire, logodnicii si-au tatuat pe corp cuvantul "dragoste" in limba chineza - Cristi pe brat, iar Andreea pe sold. "I-am spus ca astept sa ma ceara ea de sot si asa s-a intamplat la scurt timp dupa ce ne-am cunoscut.

Luna trecuta i-am luat, insa, un inel de logodna si am cerut-o eu de sotie, asa cum se procedeaza. Ne-am hotarat ca, dupa ce terminam examenele de licenta (Cristi e student si la Sport - n.r.) sa ne casatorim. Eu intentionez sa maresc trupa de dansatori si de dansatoare si, in acest scop, caut fete si baieti aratosi care sa danseze in strainatate sau in cluburile din tara." La inceput, Andreea era geloasa pe fetele care il priveau cu interes pe iubitul sau, dar cu timpul s-a obisnuit cu fanele care-l asalteaza peste tot. "De curand, am avut o discutie serioasa cu viitorul meu socru si a fost de acord cu planurile noastre", a povestit dansatorul.

"E viata ei si nu ma amestec"

Deputatul PPRM de Neamt, Dumitru Puzdrea, tatal Andreei, spune ca nu are nimic de obiectat cu privire la alegerea facuta de fiica sa mai mare. "E viata ei si nu vreau sa ma amestec, pentru ca sunt convins ca stie ce face. imi doresc sa fie fericita si daca ea l-a ales pe Cristi si e fericita cu el, atunci sunt si eu multumit. Nu ma intereseaza ce barfeste lumea. Cred ca fata mea e stapana pe ea si stie ce face", a spus deputatul.

Si fetele lui Petre Roman s-au "cuplat" cu dansatori exotici

Moda relatiilor intre stripperi si fetele politicienilor a fost lansata in urma cu cativa ani de Catinca Roman. Fiica cea mare a lui Petre Roman s-a indragostit de aratosul Bebe din trupa lui Cornel Pasat. Din relatia lor a rezultat o fetita, Calina, aflata in prezent in grija mamei. Oana, fiica mai mica a politicianului, s-a indragostit si ea de un dansator aratos, nimeni altul decat Cornel Pasat, liderul trupei "Flamingo Boys". l


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.