Angelina Jolie si George Clooney au fost declarati cei mai sexy super-eroi de la Hollywood, in urma voturilor fanilor de cinema pe site-ul celebritywonder.com.
Potrivit celebritywonder.com, in topul celor mai sexy super-eroine, Angelina Jolie, care a interpretat rolul Larei Croft in productia "Tomb Raider", a fost urmata de Jessica Alba - Sue Storm din "Fantastic Four" - si Halle Berry, Catwoman din productia omonima. in topul fetelor cu superputeri si-au mai facut loc Michelle Pfeiffer - Catwoman din "Batman Returns", Jane Fonda - Barbarella din "Barbarella", Lynda Carter - Wonderwoman din "Wonderwoman", Sarah Michelle Gellar - Buffy din "Buffy the Vampire Slayer", Alicia Silverstone - Batgirl din "Batman and Robin", Jennifer Garner - Elektra din "Elektra"si Michelle Ryan - Bionic Woman din filmul "Bionic Woman".

In clasamentul eroilor masculini, george Clooney in rolul lui Batman din "Batman and Robin" s-a impus detasat. A fost urmat in topul super-eroilor Christopher Reeve in rolul lui Superman si Christian Bale in rolul lui Batman din "Batman Begins".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.