Bautura, drogurile, petrecerile fastuoase, onorariile avocatilor si tratamentele de dezalcoolizare au adus-o pe frumoasa Lindsay Lohan in pragul falimentului.

Potrivit publicatiei britanice “News of the world”, actrita in varsta de 21 de ani a cheltuit in ultimul an peste sapte milioane de dolari, conturile ei fiind in acest moment aproape goale.

Printre notele de plata achitate de actrita se numara:

-Un milion de dolari cazarea in ultimul an la un hotel de lux din Hollywood. in pret a intrat apartamentul, pe care Lindsay a platit 1.200 de dolari pe noapte, si o masina cu sofer aflat tot timpul la dispozitia vedetei, care a costat 750.000 de dolari pentru un an intreg.

-137.000 de dolari - costul tratamentelor de dezalcoolizare si dezintoxicare.

-100.000 de dolari pe amenzi si cautiuni platite pentru ca a fost prinsa de mai multe ori conducand masina sub influenta alcoolului.

-Aproape un milion de dolari onorariile avocatilor care o apara in procesele intentate pentru consum de droguri si alcool la volan.

-500.000 de dolari pe masini de lux.

-Un milion de dolari pe haine.

-Cateva sute de mii de dolari pe petrecerile organizate de ea in diferite localuri.

Un apropiat al actritei, citat de publicatia britanica, a declarat ca, pentru a putea face fata acestor cheltuieli, Lindsay a vandut in ultimul an doua dintre proprietatile ei, cotate la aproape patru milioane de dolari. “Pentru ea nu e nici o problema sa cheltuie zeci de mii de dolari pe noapte la petreceri”, au declarat apropiati ai vedetei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.