Mai toata lumea uraste cadourile simbolice, dar totusi barbatii nu o fac cu atata indarjire precum femeile. Un cadou simbolic oferit unei domnisoare e o gafa imensa. Nu doar ca o pui sa-si bata capul sa gaseasca un intes simbolului, sa-l interpreteze cumva, dar o sa-ti scoata ochii ca nu i-ai luat ceva care sa o reprezinte, doar, deh, o cunosti!

Exista totusi un cadou simbolic pe care nu l-ar refuza nicio femeie. E drept ca nu poarta doar denumirea de simbol si are atasat si cuvantul sex. Nu, nu va ganditi la prostii, ci doar la un sex-simbol. Combinand conceptul de cadou simbolic cu cel de sex-simbol o sa gasiti calea. E simplu, aceasta se numeste: Brad Pitt, cadoul (sex)simbol perfect. E drept ca nu puteti sa-l impachetati si sa-l oferiti in carne si oase, dar puteti sa spuneti ca ati incercat macar sa-i oferiti un cadou sex-simbolic. Evident ca nu aveti cum sa o fericiti cu asa ceva, dar faptul ca v-a trecut prin cap, probabil o sa o faca mai fericita decat o amuleta sau un ursulet de plus.

Cu toate ca Pitt are obiceiul sa declare ca "ce vede in oglinda i se pare destul de banal" si nu se crede nicidecum atat de sexy precum il lauda presa, femeile nu prea-l cred, si simpla sa imagine prezenta intr-un gand aduce zambete pe chipul fetelor.

Brad Pitt s-a nascut in Shawnee, Oklahoma si a crescut in Springfield, Missouri. Cum a crescut stim cu toti: foarte frumos, chiar daca se pare ca, atunci cand era mic, a fost tare ofuscat ca la el in casa, de Craciun, nu putea sa cante "impodobeste mama Bradul".

in liceu si-a dorit o cariera sportiva si s-a apucat de baschet. Dar pentru ca mai toti coechipierii il acuzau ca joaca teatru pe teren, si e activ mai mult pe banca de rezerve, printre majorete, tanarul Brad s-a lasat de sport si a inceput sa se implice in organizatiile culturale ale scolii si in teatru.

A terminat liceul fara sa fie bagat in seama de tabloide si probabil din aceasta cauza s-a inscris la University of Missouri, unde a studiat jurnalismul si publicitatea.Dupa ce si-a luat licenta in cele doua domenii si-a dat seama ca are toate sansele sa ramana somer si ca ziarist si ca sportiv si a plecat, spre Hollywood.

inainte de a ajunge pe un platou de filmare si-a asigurat veniturile prin tot felul de ocupatii, conducand striperi cu limuzina, mutand frigidere sau facand pe promoterul unui restaurant, purtand zilnic un costum de pui. Puiul insa avea sa se transforme, in scurt timp, in cocos. Dupa citeva aparitii prin clipuri publicitare, o prezenta in serialul Dallas si alte cateva roluri minore este reamarcat de regizorul Ridley Scott, care-i ofera un rol in controversatul film Thelma & Louise. O aparitie de cateva minute, in care face pe autostopistul, ii este suficienta pentru a atrage atentia asupra lui si sa dea nastere termenului de "urmasul lui James Dean"

Combinatia de talent si carisma, aerul sau nonconformist, atractia pe care o exercita asupra adolescentelor il transforma, usor-usor, intr-un sex-simbol. Chiar daca urmatoarele roluri il tin in cateogoria actorilor frumusei dar lipsiti de talent, imaginea lui Pitt nu e distrusa. Profita si de relatia stabila cu Juliette Lewis, de care s-a indragostit la turnarea filmului de televiziune „Prea tanar pentru a muri“, care-l sustine sa nu renunte la reflectoarele de pe platourile de filmare.

Dupa trei semi-esecuri, The Favor"(1992), "Johnny Suede" (1992) si "Cool World" (1992) isi salveaza cariera si scapa de o mediocritate amenintatoare cu un rol in "A River Runs Through It". in acest moment scapa si de Juliette, devenind constient de succesul pe care-l are in fata femeilor. Nu se mai implica in nimic serios pana in 1995, cand o intalneste pe Gwyneth Paltrow, la filmarile pentru thrilerul Seven(1995). Holteiul Pitt incepe sa vorbeasca din acel moment de "dragoste profunda". Reuseste totusi sa-i gaseasca si acestei profunzimi un capat, peste doi ani, cand isi face bagajele si se muta cu actrita Jennifer Aniston din serialul „Prietenii tai“. Castigatorul titlului „Cel mai frumos barbat“, oferit de publicatia „People“, face intre timp cateva roluri remarcabile, care-l plaseaza in topul celebritatilor de la Hollywood.

A fost nominalizat la Oscar pentru prestatia din „Armata celor 12 maimute“ (1995), a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru rolul lui Tristan din "Legendele Toamnei" si numai cuvinte de lauda pentru interpretarile din „Kalifornia“, „Babel“, „Fight Club“ sau „Interviu cu un vampir“.
insa rolul care l-a marcat cel mai mult se pare ca a fost cel din „Dl&Dna Smith“, din 2005, cand Pitt o descopera in carne si oase pe Angelina Jolie, alaturi de care se arunca intr-o noua poveste de dragoste.

Cuplul, supranumit deseori cel mai sexy din lume, lasa impresia ca traieste o poveste perfecta. Brad si Angelina sunt deja parintii a patru copii, iar cei doi au ajuns in punctul in care isi impart perfect sarcinile. Daca unul dintre ei este ocupat cu filmarile sau implicat in actiuni umanitare, celalalt se achita cu succes de indatoririle de parinte. Mai mult, se zvoneste ca cei doi se pregatesc pentru al cincilea copil.

De altfel, dupa ce a primit Coppa Volpi la Festivalul de Film de la Venetia, pentru rolul din ultimul sau film, „The Assassination of Jesse James”, Brad a declarat ca a avea copii este una dintre cele mai mari placeri pe care le-a cunoscut. Evident, doar ii are cu una dintre cele mai frumoase femei din lume.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.