Concertul trupei Pet Shop Boys, programat initial pe 19 octombrie la Sala Palatului, a fost amanat pana pe 25 noiembrie din cauza decesului managerului trupei, britanicul Dainton Connel, au anuntat organizatorii.

Managerul Pet Shop Boys, ce a fost alaturi de formatie timp de aproape 20 de ani, a incetat din viata pe 5 octombrie, la Moscova, in urma unui accident de masina, in timp ce pleca de la ziua de nastere a unuia dintre membrii trupei, Chris Lowe.

Dainton a insotit formatia in turnee din 1989 pana in 2000 si apare si in videoclipurile pieselor “So hard” si “Was it worth it?”.

Inmormantarea va avea loc pe 19 octombrie, ziua in care era programat concertul din Bucuresti, din cauza formalitatilor legate de repatrierea trupului neinsufletit, iar membrii trupei Neil Tennant si Chris Lowe vor participa la funeraliile celui care le era si prieten.

Evenimentul a fost reprogramat pe 25 noiembrie, tot la Sala Palatului, iar biletele vandute pana in prezent raman valabile, informeaza NewsIn.

Concertul, ce face parte din turneul de promovare a albumului "Fundamental", va include piese de pe materialul discografic, dar si piese mai vechi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.