Cristina Rus, fosta colega de scena a Andreei Banica, si-a achizitionat zilele acestea o vila superba in cartierul Pipera, in valoare de 300 de mii de euro, pret pe care l-a platit cu reducere.

Vedeta isi dorea de foarte multa vreme sa se mute la casa ei si a tot cautat oferte, dar nu a gasit niciuna care sa-i fie pe plac. Dupa atatea cautari, a gasit ceva pe gustul sau si nu a stat deloc pe ganduri.

Dupa ani de munca pe scena, Cristina Rus spune ca era timpul sa-si cumpere o locuinta mai spatioasa: „Imi doream de mult timp sa ma mut intr-o casuta a mea. Nu voiam nimic spectaculos, doar sa fie destul de mare si sa aiba teren in curte, insa a fost destul de greu sa gasesc ceva ce-mi place. Oferta asta am gasit-o din intamplare si imediat m-am apucat sa fac toate actele necesare“, ne-a declarat Cristina. „Viluta“ cu etaj din Pipera este compusa din patru camere, trei bai si o bucatarie si urmeaza sa fie mobilata de Cristina in luna decembrie.

Toata afacerea a costat-o pe cantareata nici mai mult, nici mai putin de 300 de mii de euro, asta dupa ce reprezentantii unei agentii imobiliare, fiind mari simpatizanti ai Cristinei, i-au facut o reducere de 1%: „Am primit o reducere de 1% din partea agentiei, ca si cadou de casa noua. Mi-au spus ca ma simpatizeaza foarte mult si ca vor sa-mi faca cadou o mica reducere. Stiu ca nu pare prea mult 1%, dar parerea mea este ca 3.000 de euro este o suma destul de frumusica“, ne-a spus vedeta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.