Silvia Launeanu este dispusa sa-si doneze inima, ficatul sau rinichii in cazul in care s-ar intampla sa fie victima unui tragic accident. Violonista urmeaza astfel exemplul miliardarului Prigoana, care se afla deja pe lista de donatori in SUA.

Bruneta din trupa “De La Vegas” si-a deschis recent o firma de menaj care ofera si servicii de asistenta la domiciliu pentru batrani si persoane bolnave. Impresionata in special de soarta oamenilor aflati pe patul de moarte, care si-au pierdut orice speranta si asteapta un donator in masura sa le ofere o noua viata, solista e hotarata sa-si doneze organele in cazul in care s-ar intampla sa aiba un accident.

Prigoana este si el pe lista de donatori

“Eu sunt o persoana cu un regim de viata foarte sanatos. Nu beau, nu fumez si daca organele mele ar fi in buna stare as accepta din toata inima sa le donez”, a declarat Silvia pentru Click!. “Fata cu vioara” spune ca nu face acest lucru pentru bani, ci din pura generozitate.

“Vreau sa dau o speranta acestor oameni care asteapta luni de zile sa fie salvati de un donator”, a mai spus cantareata. Silvia nu e prima vedeta de la noi care doreste sa recurga la un asemenea gest. Omul de afa- ceri Silviu Prigoana a anuntat ca intentioneaza si el sa-si doneze organele si ca s-a inscris deja intr-o banca de date in America.

Reclama de 10.000 Euro in America

Violonista se poate mandri nu doar cu un corp foarte frumos, dar si cu o podoaba capilara pe masura. Ea a devenit recent imaginea unei firme de produse de ingrijire a parului din America, Naturalles Care, acest contract aducandu-i in cont nu mai putin de 10.000 Euro. Timp de un an de zile, bruneta nu are voie sa se tunda sau sa-si schimbe coafura, ea folosind aceeasi perie cu bichonul ei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.