Familia Prigoana-Bahmuteanu a inceput numaratoarea inversa pana la sosirea pe lume a celui mai mic mostenitor.

Dupa ce a avut castig de cauza in disputa numelui de botez Maximus-Mihai, Adriana este acum mai linistita si se ocupa doar de infatisarea ei pentru a fi o mamica la moda.

Zilele trecute, Adriana Bahmuteanu a fost in centrul atentiei la un “party botox”, organizat la o clinica de infrumusetare din Bucuresti. Chiar daca nu a putut sa-si faca injectii cu toxina botulinica, Adriana a barfit ca intre fete cu alte vedete prezente la inedita petrecere: Anamaria Prodan si Roxana Ciuhulescu, insarcinata si ea in luna a cincea.

“Asa se intampla si in strainatate, femeile se strang la o clinica, beau sampanie, barfesc si isi pun botox. Este ceva normal. Eu nu cred ca am nevoie acum, poate la varsta de 50 de ani”, ne-a declarat Adriana Bahmuteanu. Pana atunci, insa, iubita lui Prigoana si-a aplicat gene false, ultima fita in acest sezon.

“M-am ingrasat 20 de kilograme, dar dupa ce nasc, ma apuc pe slabit. Pana una-alta, mi-am pus gene false sa fiu sexy cand nasc”, a anuntat Adriana, care se asteapta sa fie asaltata la spital de fotoreporteri si cameramani, “acreditati” pentru mediatizatul eveniment.

Bahmu il va naste pe Mihaita la Spitalul CFR 2 din Bucuresti. Altfel, pentru ca sunt nevoiti sa stea in apartamentul din centrul Capitalei cel putin pana la Craciun, Adriana si Silviu nu au putut amenaja camera copilului.

“Lucrarile de renovare la vila din Pipera merg foarte anevoios, nu cred ca va fi gata nici macar de Sarbatori. Bebe va sta cu noi in camera, ii instalam provizoriu un patut si o masa pentru infasat”, a mai spus Bahmu, care ne-a asigurat ca il vom vedea pe Prigoana pe strada cu port-bebe.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.