Razboiul verbal dintre Botezatu si Oana Zavoranu continua in termeni deloc ortodocsi. in timp ce designerul se amuza pe seama tinutelor ei vestimentare de “centurista”, sotia lui Pepe ii arunca vorbe grele, poreclindu-l “Domnisoara Bote”.

Disputa dintre cele doua vedete a pornit de la un material publicat pe data de 9 octombrie, in ziarul Click!, cand Oana a declarat ca nu doreste ca papusa ce-i va purta numele sa fie imbracata in tinute marca Bote.

Desi, initial, designerul nu a dorit sa faca vreun comentariu, iata ca ai nostri colegi de breasla, mai exact Ileana Pescariu si Mihai Morar, moderatorii emisiunii “Rai, dar buni”, de la Antena 2, au reusit sa incinga spiritele.

Catalin s-a aprins si a facut, in editia de marti seara, o declaratie rautacioasa la adresa Oanei, spunand ca stilul ei vestimentar seamana cu cel al unei centuriste si ca el oricum nu creeaza pentru DN1. De aici si pana ca “incriminata” sa ia foc n-a mai fost decat un pas, ea cerand ziarului Click! un drept la raspuns usturator.

Nu putem reproduce in totalitate discutia telefonica pe care am purtat-o cu ea, pentru ca ar rosi pana si pagina de ziar. Publicam in continuare fragmente din “complimentele” adresate lui Catalin Botezatu:

“Il flatez ca il numesc designer vestimentar. "Domnisoara" Botezatu e creatorul de moda fara creatii, deoarece designerii adevarati nu poarta niciodata, cu atata mandrie, haine de la firme celebre, precum Armani. Cred ca nu poarta nici chilotii pe care ii face. si sa nu mai rada de fetele de pe DN1, caci isi castiga si ele existenta cum pot. Oricum, nu vreau sa ma cert cu "femei" neajutorate, cum e Botezatu”, a spus Oana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.