Conform revistei Star, cei doi formeaza un cuplu de ceva vreme, insa refuza vehement sa recunoasca acest lucru. Nu intelegem care sint motivele lor, avind in vedere ca atit Rita, cit si Dinu sint liberi de contract, amindoi avind la activ o casatorie esuata. In urma cu citeva luni, Rita Muresan a pus punct mariajului sau cu omul de afaceri Nelu Muresan. Dupa 11 ani de convietuire cu Nelu, Rita a luat decizia de a divorta, invocind faptul ca s-a saturat de singuratate in doi. Desi Nelu a facut tot posibilul pentru a-si salva casnicia, inevitabilul s-a produs in acest an. La doar citeva luni de la despartirea oficiala, creatoarea de moda se pare ca si-a gasit fericirea in bratele lui Dinu Pescariu. Desi designerul afirma in continuare ca nu are un iubit, dar are pretendenti, iata ca partenerul care a vindecat-o de singuratate este tot un fost sportiv. In timpul mariajului cu Nelu Muresan, au existat zvonuri conform carora, Rita l-ar fi inselat pe Nelu cu Iulian Stamate, un handbalist de la Steaua.

La acea vreme, Muresan a infirmat aceasta relatie, desi foarte multe persoane o vazusera la ore tirzii in compania sportivului. De aceasta data, ea s-a simtit atrasa de Dinu Pescariu, un burlac disputat de multe domnisoare din showbiz. Fostul sot al vedetei TV, Ileana Pescariu, pare sa fie genul de barbat pe care il cauta Rita: atent la dorintele ei si cu mult timp liber. Ei bine, Pescariu se pare ca investeste destul de mult in relatia cu Rita. Cei doi isi petrec mult timp impreuna, dar departe de ochii lumii. Se pare ca sfirsiturile de saptamina sint traite intens de cei doi amorezi, care se rasfata cu excursii prin Europa.

Dinu, un burlac dorit

Dupa divortul de Ileana, fostul tenisman nu a mai fost usor de dus la altar. Ultima lui idila a fost cu Roxana de la Trident, cei doi fiind surprinsi in ipostaze tandre de paparazzi. Desi a debutat pe nepusa masa, legatura s-a frint destul de repede. Fara explicatii. Nici in ziua de azi, sportivul nu a recunoscut relatia cu blonda solista, trecind-o probabil in categoria iubirilor de-o vara. In ceea ce priveste idila lui Dinu cu Rita, nu stim care ii sint intentiile, cert este ca designerul are anumite responsabilitati de indeplinit, ea avind doua fiice din casatoria recent incheiata. Intre Rita si Dinu sa fie doar o relatie bazata pe sex? Sau creatoarea este interesata de tenis? Ramine de vazut...