Designerul a criticat dur stilul vestimentar al Oanei, care a afirmat ca nu vrea ca papusa ei sa poarte haine create de Bote

Afirmatia Oanei Zavoranu, conform careia ea nu si-a cumparat niciodata haine de la vreun designer roman, nu a ramas fara raspuns din partea creatorilor de moda. Vizibil afectat, Botezatu a rabufnit si a jignit-o pe actrita, spunand ca stilul ei vestimentar seamana cu cel al unei centuriste.

Intrebata de Click!, acum trei zile, daca si-ar dori ca papusa care o intruchipeaza sa poarte haine create de vreun celebru designer autohton, cum ar fi Catalin Botezatu, Oana ne-a spus: “Nu am nimic cu nimeni, insa nu as vrea. Nici macar eu nu sunt clienta vreunui designer roman. Eu imi cumpar haine numai din strainatate, unde chiar sunt firme cu adevarat prestigioase, nu ca la noi. Nu as vrea ca papusa mea sa poarte hainele lui Botezatu”.

Papusa Oana va fi testata de specialisti

Contactat telefonic, la randul lui, Bote a parut destul de calm, si s-a rezumat sa afirme: “Daca Oana considera ca nu ma ridic la pretentiile ei vestimentare, atunci nu am ce comenta”. Declaratiile celor doi nu au ramas fara ecou, iar subiectul acesta, care a aparut in editia de marti a ziarului nostru, a luat amploare, fiind preluat si rediscutat si la emisiunea “Rai, da' buni”, de la Antena 2.

Bote a parut vizibil afectat de declaratia Oanei si a rabufnit. “in orice caz, un lucru este cert: eu nu fac haine pentru DN 1”. Oana a refuzat sa continue acest razboi verbal. Cat priveste papusa Oana, marul discordiei, Stelica Nicula, sef serviciu ANPC, a explicat pentru Click!: “3-4 exemplare din lot vor ajunge la laboratorul Casstil, unde vor fi verificate. Nu exista insa norme care sa restrictioneze tatuajele, este doar alegerea parintilor”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.