Fly Project au beneficiat anul acesta de o vara plina de evenimente, cu zeci de concerte in tara si strainatate, precum si lansarea unui nou album ce a avut succes extraordinar cu single-ul K Tinne.

Pentru ca toamna sa nu-i prinda nepregatiti, baietii au continuat pe aceeasi linie. soaptele pe la colturi din ultima vreme, conform carora Tudor si Dan, impreuna cu Tom Boxer vor compune o piesa pentru Beyonce sunt de fapt adevarate.

Managerii Fly Project i-au contactat pe cei din staff-ul divei si impreuna au decis ca una din piesele pe care diva R&B le va canta pe scena stadionului Ion Moina din Cluj, pe 22 octombrie, sa fie compusa de autorii super hitului "Raisa".

Detaliile despre melodia pe care si-o doreste Beyonce nu au fost dezvaluite de reprezentantii Fly Project, casa de discuri Roton, dar am auzit ca e musai sa aiba un sound balcanic si va da sigur pe spate fanii vedetei din tara noastra. Este, probabil, urmarea retetei "spaniole" prin care diva reusea, printr-o colaborare cu Shakira si un cover la o telenovela celebra in Mexic, sa cucereasca piata latino din America.

Despre Fly Project, insa, numai de bine, mai ales dupa ce trupa a sustinut un concert in cea mai mare discoteca din Madrid, Denon, baietii fiind invitati sa cante acolo datorita succesului pe care l-au avut cu Raisa, Cheyenne si K Tinne. Hiturile nu au innebunit doar diaspora, asa cum au barfit carcotasii prin tara, ci si autohtonii, care au dansat si fredonat in delir.

Roton mai face o bucurie fanilor si da de stire ca in foarte scurt timp toata Romania o va cunoaste pe Tasha, adica cel mai nou cantec Fly Project, care va fi lansat in cateva saptamani.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.