Implinire. Cei doi indragostiti vor deveni parinti la inceputul primaverii
Ileana Lazariuc si iubitul ei, Ion Ion Tiriac, au uitat incurcaturile prin care au trecut amandoi anul acesta - cand el a admis sa duca o alta femeie la starea civila pentru cununie si, imediat dupa aceea, la tribunal, pentru divort - si-au dat seama ca se iubesc si sunt acum fericiti ca vor deveni parinti. O iubire care a durat aproape patru ani si a parut sa nu se lase zdruncinata nici macar atunci cand a fost incercata de mici accente de telenovela, cum ar fi despartiri si impacari, certuri pasionale sau un mariaj nepotrivit si facut in pripa, pare ajunsa la maturitate si se va implini, in curand, printr-un copil.

Ion si Ileana, care vor avea un baietel, isi petrec timpul incercand sa gaseasca un nume potrivit pentru micut si se straduiesc sa amenajeze o camera in care acesta sa se simta cat mai bine primit la venirea pe lume. In plus, Ileana a fost tentata sa cerceteze si semnul astral sub care se va naste baiatul ei, cel mai probabil zodia Pestilor, si a fost fericita sa afle ca va avea un copil "dintre cei senini, in inima carora e vesnica speranta si care pot vedea limpede toate subtilitatile celor din jur", asa cum spune zodiacul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.