Am insotit-o luni seara pe Laura Andresan la ginecolog. Pentru a nu mai prelungi cu mult incertitudinea ca este sau nu insarcinata, i-am propus vedetei sa mearga la ecograf.

Zis si facut. Medicul Gabriela Cotarcea de la clinica “Med New Life” a lamurit lucrurile: “Nu exista sarcina in cavitatea uterina”. Motivul pentru care Laurei i-a iesit pozitiv testul de sarcina pare a fi tratamentul pe care vedeta il urmeaza pentru a vindeca o problema mai veche a sanului, accentuata in luna mai de lovitura arbitrului Marius Martis. De atunci, Laura sufera de dereglari hormonale.

Desi medicul la care Laura si-a facut aseara ecografie, Gabriela Cotarcea, nu exclude 100% posibilitatea unei sarcini, vedeta B1 a fost dezamagita cand specialistul i-a spus ca “nu exista sarcina intrauterina”.

“Cand am vazut testul ca a iesit pozitiv, m-am bucurat si nu m-am gandit nici o clipa sa renunt la copil. incepusem chiar sa ma gandesc cum va fi”, a marturisit Laura. Medicul a spus insa ca mai sunt sanse ca Laura sa fie insarcinata:

“Nu putem exclude existenta unei sarcini extrauterine, precum si a unei sarcini de maximum doua saptamani, cu dezvoltare normala. Prin urmare, ii recomand sa-si faca si alte analize, pe langa ecografie”.

in urma discutiei pe care Laura a purtat-o cu Gabriela, medicul a spus ca motivul pentru care Laurei i-a intarziat menstruatia si i-a iesit rezultat pozitiv la testul de sarcina este o dereglare hormonala produsa de tratamentul cu Progesteron, pe care vedeta il urmeaza din cauza problemelor de la sanul stang.

“Problemele pe care le aveam din cauza implantului cu silicon s-au accentuat dupa lovitura primita asta-primavara”, a declarat Laura. in luna mai vedeta a fost batuta de arbitrul de Liga I, Marius Martis, intr-un club din Focsani.

In urma loviturii, Laura a ramas cu un hematom la sanul stang. Martori ai incidentului au declarat la acea vreme ca a mai fost implicat si un prieten al arbitrului, Florin “Covrigaru'”.

La controlul medical, facut luni seara, Laura a aflat ca sunt sanse foarte slabe de a fi insarcinata. Medicul Gabriela Cotarcea, de la clinica “Med New Life” o va tine sub observatie si in perioada urmatoare si i-a recomandat sa faca si analize de sange, singurele care-i pot arata cu certitudine daca este sau nu insarcinata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.