In comparatie cu Ileana Lazariuc, surata ei din Trinity, trupa care in urma cu opt ani se afla pe prima pagina a ziarelor doar datorita aspectului fizic provocator al solistelor, doar Lili Sandu a mai avut cateva tentative de relansare in lumea muzicala.

Zilele trecute, fosta iubita a lui Bogdan Stelea a filmat, la Paris, un nou videoclip sponsorizat nu de vreun iubit de-al lui Lili, ci de casa de productie Cat Music.

De vreo doi ani incoace, Lili Sandu a fost preocupata mai degraba de cariera ei actori-ceasca (fiind distribuita in telenovelele postului Acasa TV “Numai iubirea” si “Pacatele Evei”) decat de muzica.

Ce-i drept, ultimul ei videoclip, la piesa “Aproape de tine” s-a bucurat de succes, clasandu-se pe cele mai inalte pozitii ale topurilor muzicale.

Cum insa nu i s-a mai compus o alta melodie care sa se ridice la valoarea acesteia, solista a preferat sa stea o perioada pe tusa. De curand, casa de productie Cat Music s-a gandit s-o scoata de la naftalina, si i-a facut tentanta oferta de a filma un videoclip, la piesa “Jump”.

Beneficiind de un plus de publicitate, in urma celor doua roluri din serialele tv, acesteia i-au crescut si pretentiile, astfel ca filmarile la noul clip au fost realizate intr-un studio din Paris.

Iubitul ei, un elvetian putin cam insurat, dar putred de bogat, n-a asistat la repetitii, spre deosebire de fostul ei logodnic, Bogdan Stelea, care obisnuia sa aduca pe platourile de filmare, pentru intreaga echipa, fursecuri si cafele.

Solista se poate lauda in fata colegelor de breasla cu performanta de a fi machiata si coafata pentru aceste inregistrari de echipa excentricului creator de moda francez Jean-Paul Gautier, care i-a creat un look de diva a anilor '60.

Tot pentru a le da peste nas celorlalte soliste, Lili Sandu a anuntat ca va lansa in curand un album numai cu melodii in limba engleza, multe dintre acestea fiind scrise de compozitori straini.

In videoclip, Lili Sandu interpreteaza rolul unei cantarete, avida dupa publicitate, vanata de fotografi. Filmarile au durat doua zile, timp in care solista a trebuit, conform scenariului, sa se joace cu cuburi de gheata, apa si foc.

Ea a incercat sa le imite pe celebrele Beyonce si Jennifer Lopez, recunoscute si ele pentru videoclipurile extravagante in care interpreteaza roluri de femei fatale.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.