La cei 39 de ani ai sai, Kylie Minogue afirma ca boala si perioada de refacere au transformat-o psihologic si emotional.

Revenirea la normalitate dupa cancerul la san pe care a reusit sa-l invinga anul trecut a fost dificila, dupa cum recunoaste artista. Acum Kylie pregateste un nou single si lucreaza singura la un clip, pe l-a gandit de la A la Z. O experienta noua si care i-a permis sa priveasca lucrurile si din alte unghiuri. "E greu sa exprim ce anume am invatat din ultimii mei ani de viata. S-a produs insa o schimbare de ordin psihologic si emotional, o schimbare profunda", a spus vedeta. "si trupul s-a schimbat.... Nu mai este corpul cu care eram obisnuita, dar este trupul in care eu traiesc astazi", a precizat Kylia care, dupa iesirea din spital a ales o viata mai ordonata, cu un program fix de lucru de la 9 dimineata, la 17 dupa amiaza.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.