Vedeta Romantica, Anamaria Prodan, se poate considera o norocoasa, tinand cont ca in numai cateva zile va primi cadou de la la iubitul ei, Laurentiu Reghecampf, un Mercedes G Class, in valoare de 110.000 de euro. Acelasi tip de automobil il are si celebra Paris Hilton.

Daca, pana in urma cu cateva zile, impresara Ana Maria Prodan facea senzatie pe strazi cu un Jaguar de culoare neagra, prezentatoarea emisiunii “Pe contre”, circula, in prezent, cu o masina pusa la dispozitie de postul de televiziune Romantica.

Acest lucru nu va mai dura mult, caci, in numai cateva zile, sexy impresara va primi, din Germania, un alt autoturism, cadou din partea fotbalistul Laurentiu Reghecampf, un Mercedes G Class.

Surse apropiate celor doi ne-au dezvaluit faptul ca masina costa aproximativ 110.000 de euro si va fi neagra, culoarea preferata, pentru autoturisme, de agentul de fotbalisti. La randul sau, Anamaria a renuntat la Jaguar, una dintre masinile ei preferate, in favoarea fostului ei sot, Tiberiu Dumitrescu.

Contacta telefonic, fiica Ionelei Prodan nu a vrut sa comenteze zvonurile, insa nici nu le-a infirmat. Mercedes G Class e una din cele mai sigure masini de teren, iar in Romania nu multi se pot lauda cu o asemenea “bijuterie”.

De altfel, vedeta Romantica va mai avea un motiv in plus de a se mandri cu darul pe care il va primi, intrucat bolidul este identic cu unul pe care il conduce celebra Paris Hilton.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.