Micuta Mayra Maria Marcu va fi botezata pe 10 noiembrie, Rocsana pregatindu-i acesteia o ceremonie speciala, la care vor canta nu mai putin de 100 de maicute.

Vedeta serialului “Chiquititas” este pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru botezul fiicei sale Mayra, in varsta de doar o luna.

“O sa facem slujba la Manastirea Pasarea, unde va canta un cor de 100 de maicute. Cel care va tine slujba este duhovnicul meu de la Cernica, pe care il aducem special aici”, a declarat tanara mamica, cu prilejul unui pictorial realizat pentru revista Story.

Chiar in aceste zile, Rocsana va stabili si la ce restaurant va avea loc petrecerea pe care o va da in cinstea fiicei ei, la care si-a invitat toti colegii din serial. “Ileana Lazariuc mi-a promis ca va veni, caci suntem bune prietene”, a dezvaluit actrita pentru Click!

Printre solistii care vor canta la petrecere se numara Pepe, Delia, Maria Buza si taraful ei de lautari, Cristina Rus si Anna Lesko. “Vreau sa fie o petrecere la care toata lumea sa se distreze si sa se simta foarte bine”, ne-a mai declarat Rocsana.

Desi si-a inregistrat fetita pe numele ei, vedeta Kanal D a promis ca tatal micutei va fi si el prezent la botez, dezvaluind in premiera pentru Story care este numele real al acestuia.

“Aurelian sta foarte mult in Italia, acolo unde are o afacere, asa ca ne-am afisat foarte putin impreuna. Este un barbat de 31 de ani, foarte frumos, grizonat, cu niste ochi superbi, albastru spre gri, pe care sper ca Mayra sa-i mosteneasca”.

Chiar daca este foarte indragostita, Rocsana nu vrea sa se casatoreasca inca: “Deocamdata, eu si Aurelian nu ne gandim la casatorie. Vom face acest pas mai tarziu. Acum ne concentram asupra cresterii Mayrei”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.