Pentru a fi un real succes, papusa Oana Zavoranu va beneficia de toate elementele definitorii ale fizicului actritei: trei tatuaje, cercel in buric si bust proeminent.

“Vreau ca jucaria sa ma intruchipeze pana la cel mai mic detaliu. Spre exemplu, chiar daca mie nu-mi vede cineva chipul, ma recunoaste dupa tatuaje. Asa vreau sa se intample si cu papusa mea”, a declarat Oana, pentru Click!.

La sfarsitul acestei luni, sotia lui Pepe se va intalni cu reprezentantii firmei “Aradeanca” si va decide, impreuna cu ei, cum va arata celebra papusa. “Mi-o vor aduce cu patru variante de par si tot atatea de hainute”, a spus Oana, care ar vrea, totusi, sa-i aleaga o coafura cu parul lejer, lasat pe spate, asa cum poarta ea mai tot timpul.

In ceea ce priveste hainutele jucariei, acestea vor fi concepute de un creator din Arad si vor respecta intru totul stilul vestimentar al Oanei. intrebata daca nu cumva doreste ca papusa sa sa poarte hainele vreunui creator celebru autohton, cum ar fi, de exemplu, Catalin Botezatu, actrita ne-a declarat:

“Nu am nimic cu nimeni, insa nu as vrea. Nici macar eu nu sunt clienta vreunui designer roman. Eu imi cumpar numai haine din strainatate, unde chiar sunt firme cu adevarat prestigioase, nu ca la noi. Nu vreau haine de la Bote nici pentru papusa mea”. Contactat telefonic, la randul lui, Bote a replicat: “Daca ea considera ca nu ma ridic la pretentiile ei vestimentare, nu am ce comenta”. Papusa Oana va aparea pe piata la sfarsitul acestui an.