E “profesoara de sex” pentru cititorii ziarului Click! si sustine show-uri erotice in toata tara. Dar asta nu o impiedica sa aiba viata ei personala, despre care sa nu vrea sa vorbeasca atat de usor ca despre sex.

Laura Andresan, caci despre ea este vorba, este posibil sa fie insarcinata. Vedeta a fost surprinsa de camerele de filmat ale reality-show-ului ei de la B1, “Interzis”, cumparand cateva teste de sarcina...

O vedeti la televizor expunandu-si viata sau in paginile ziarelor vorbind despre subiecte fierbinti. Laura Andresan este insa atenta cu viata ei privata.

Dupa ce a fost surprinsa de camerele de filmat ale emisiunii ei de la B1 atunci cand achizitiona teste de sarcina, vedeta a cerut ca imaginile sa nu fie difuzate.

Insa a fost refuzata, asa ca Laura este acum mai discreta in ceea ce priveste miscarile pe plan personal. Un lucru este sigur. Testul de sarcina pe care Laura si l-a facut a iesit pozitiv. Nici asa, vedeta nu declara nimic, caci pana la un control ginecologic, lucrurile sunt inca neclare.

“Daca ar fi sa am vreodata un copil, l-as pastra. Nici nu s-ar pune problema avortului. Chiar imi doresc un baiat sau o fetita”, a declarat Laura. Stari de greturi si chiar o pofta marita de mancare sunt doar cateva dintre simptomele care o incearca pe Laura de cand testul de sarcina i-a dat verdictul.

Prieteni din anturajul vedetei spun ca aceasta e acum mult mai atenta la ce bea sau ce consuma si ca s-a orientat deja catre un regim naturist. Mai mult, tot camerele de filmat de la B1 au surprins-o pe Laura discutand cu prietenele ei despre posibilitatea de a fi mamica intr-un viitor foarte apropiat.

Ea chiar si-a facut recent un set de analize si si-a programat si un control ginecologic cat mai repede. Se pare ca vedeta isi doreste un copil si ca incearca sa grabeasca inregistrarile noului album muzical, produs de rapperul Grasu XXL, tocmai pentru ca materialul sa se lanseze mai repede.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.