Cosmina Pasarin a renuntat la colaborarea cu postul Kanal D si a semnat un contract cu televiziunea nationala, unde va prezenta o emisiune de divertisment alaturi de Emilia Popescu si Alexandu Bindea. Bruneta va mai aparea „pe sticla“ doar de doua ori pe luna, cand va fi difuzat show-ul.

Fostul „iepuras„ Playboy Cosmina Pasarin a incheiat saptamana trecuta un contract cu TVR, pentru a fi gazda unei noi emisiuni, „Prezentul Continuu Telecabaret“. Dupa ce filmarile la serialul Chiquititas, difuzat la Kanal D, s-au incheiat, Cosmina a ramas libera de contract, iar intelegerea cu turcii a picat. Vedeta a avut propuneri din partea mai multor posturi TV, pe care le-a pus bine in balanta, in cele din urma acceptand sa inceapa colaborarea cu televiziunea nationala. Cosmina va prezenta emisiunea alaturi de actori precum Emilia Popescu si Alexandru Bindea, iar show-ul se vrea un spectacol de varietati in care invitatii vor dansa, vor canta si vor face improvizatii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.