Cristina Spatar traieste din nou o mare iubire. Cel putin asa declara, iar singura noutate e aceea ca barbatul vietii sale este si de data aceasta altul.
Nici nu i s-au uscat bine lacrimile dupa italianul frumos si bogat Mirco Maschio sau dupa fiul de milionar Alex Adamescu, pe care nu a reusit sa-i duca la altar, iar artista spera din nou intr-o casatorie. Atat de mari ii sunt iluziile, incat aceasta striga in gura mare ca e indragostita. Nu cu mult timp in urma, pe cand cantareata se afla in toaleta unui club de noapte, aceasta a tinut sa-i marturiseasca unei tinere pe care o agatase in locul respectiv, facandu-i diverse complimente, ce norocoasa este ca are un iubit ca Alin Ionescu (actualul sau prieten). Cristina si-a pus pe tapet intreaga viata sentimentala, inclusiv povestea de dragoste cu Mirco.Interlocutoarea sa a ascultat-o politicos, mirata si ea probabil de naivitatea artistei care s-a purtat ca o liceana.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.