Nemultumire. Vedeta Pro TV s-a plans ca iubitul ei este atat de ocupat incat, de foarte multe ori, ii ignora apelurile
Prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine" de la Pro TV, Iulia Vantur, este tot mai nemultumita de faptul ca iubitul ei, Marius Moga, isi dedica prea mult timp carierei, sacrificand, in multe situatii, aspectele vietii personale in favoarea acesteia. Colega lui Stefan Banica Jr. i-a reprosat "Micului Mozart" faptul ca, uneori, este atat de ocupat, incat uita sa-i raspunda la telefon. Fiind o femeie care are mare nevoie de atentia iubitului, Iulia Vantur ar putea sa-l paraseasca pe Moga daca mai continua in felul acesta, in favoarea unui barbat mai putin ocupat, care sa-i dedice cat mai mult din timpul sau.

Protestul fata de manierele lui Moga a fost facut public printr-o scrisoare adresata acestuia in cadrul unei emisiuni in care compozitorul trebuia, oficial, doar elogiat. "Am nevoie de pile ca sa imi raspunzi la telefon", i-a scris Iulia lui Marius in epistola citita in cadrul show-ului "Geniali" de la Antena 1. De asemenea, vedeta Pro TV a tinut sa mai adauge pe lista si faptul ca Moga sufera la capitolul punctualitate, lasand-o sa astepte minute bune la intalniri, si ca e foarte dezordonat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.