Andreea Banica s-a hotarat sa lase secretele la o parte si sa dezvaluie multe aspecte necunoscute, inca, din existenta ei, intr-o carte autobiografica, ce va aparea pe piata anul viitor, cand solista va aniversa 30 de ani.
“Un fan a a venit la mine si mi-a propus sa scriem acest volum. La inceput nu prea am vrut. Apoi m-am gandit, m-am consultat cu Lucian, iubitul si impresarul meu, si am hotarat ca este o idee buna, pentru ca sunt foarte multi fani interesati de mine”, a declarat Andreea, pentru “Story”.

In carte se vor regasi capitole dedicate parintilor pe care i-a pierdut in copilarie, relatiei cu Lucian Mitrea, dar, nu in ultimul rand, colegelor sale din trupele Exotic si Blondy. “Va fi o carte despre succes, iubire, pierderi, tradare, minciuna, premii, sedinte foto, hartuiri si multe altele”, a mai spus cantareata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.