Intr-o incercare de a-si salva cariera si de a se justifica, Britney Spears isi va scrie autobiografia cu ajutorul scriitorului Bruce Littlefield.

Scriitorul discutase in urma cu cativa ani de aceasta oportunitate cu Larry Rudolph, managerul de atunci al cantaretei, insa, la acel moment, viata vedetei pop era inca echilibrata. in urma schimbarilor furtunoase si a esecurilor prezente, Bruce Littlefield a contactat-o din nou pe Britney, sfatuind-o ca ar fi un pas bun in incercarea de a se "regasi".

"Sa faca un pas inapoi si sa scrie o carte ar fi cea mai inspirata miscare pe care ar putea sa o faca acum pentru viata si cariera ei. Se poate regasi prin aceasta carte", a declarat Littlefield.

Viata vedetei americane a luat o intorsatura drastica dupa despartirea de Kevin Federline, in noiembrie 2006. Custodia celor doi copii a fost incredintata lui Federline, dupa ce Spears a fost descoperita pozitiv in urma unui test anti-drog. Vineri, Britney a obtinut dreptul de a-i vizita in prezenta unei terte persoane, insa a ratat prima vizita a copiilor, datorita interfonului stricat de la casa ei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.