Anamaria Prodan si-a amenajat pe stilul rustic o locuinta cocheta la Snagov

Daca inainte se ducea de nevoie acasa, la sfarsitul zilei, acum abia asteapta momentul intoarcerii. De patru luni, Anamaria Prodan e mandra posesoare a unei casute cochete la Snagov, cu gradina si multa verdeata, pe care si-a personalizat-o rapid. A pus mult suflet in amenajarea ei, si-a adus mobila tocmai din Germania, iar acum spune cu mana pe inima ca are casa visurilor ei.

Dintotdeauna a locuit in case mari. S-a obisnuit sa aiba propria gradina cu flori in care sa-si bea cafeaua, dimineata. La intoarcerea din State, moderatoarea emisiunii “Pe contre” de la Romantica, Anamaria Prodan, a stat o jumatate de an intr-un apartament de bloc, insa dupa indelungi cautari, si-a gasit o casa dupa pofta inimii.

“Nici faptul ca e in Snagov si ca fac zilnic cel putin doua ore pe drumurile spre Bucuresti nu m-a oprit s-o iau. in ceea ce priveste amenajarea ei, m-am bucurat sa vad ca am aceleasi idei cu Laur. Amandoi am ales din Germania mobila de la parter, unde am livingul si dinningul. in rest, aproape totul e facut pe comanda”, spune Anamaria. ii plac ferestrele mari, mobilierul din lemn masiv, inchis la culoare, dar si pieile de vaca, in loc de covoare.

“In toata casa am opt piei pe care am dat 4.400 de euro. Dau casei un aer rustic. Covoarele mi se par batranesti. imi plac nuantele de maro pentru ca dau o senzatie de ospitalitate si caldura”, e de parere Prodan. De altfel, intreaga locuinta e pe acest stil, rustic, combinat cu modern. Grinzile de lemn sunt scoase in afara, la vedere, obloanele ferestrelor sunt si ele pe maro inchis, iar jaluzelele vor fi din bambus.

Intreg dormitorul este facut pe comanda. Un pat urias troneaza in mijloc, un dulap la fel de urias in fata, o masa de calcat in stanga si o noptiera in dreapta. Margelele si broscutele talisman sunt puse la vedere, pentru a-i fi usor sa le aleaga, dimineata.

Vedeta de la Romantica are multe haine. O demonstreaza in primul rand dulapul, ce ocupa un intreg perete al camerei. in mijlocul acestuia a lasat loc pentru televizorul cu plasma pe care urmeaza sa il cumpere. Locuinta este inca in amenajari.

Are dus cu telecomanda in baie. Anamaria Prodan si-a cumparat cu 100 de milioane, pentru baia de la parter, un dus “destept”, cu sauna, masaj, radio si lumini reglabile din telecomanda. Spune ca cel mai mult ii place sa asculte radio Romantic FM, cu muzica lui veche, atunci cand se rela-xeaza sub jetul fierbinte de apa.

In livingul cuplului Prodan-Reghe, o plasma imensa cu un sistem performant de sunet (cumparat de iubitul ei) se asorteaza de minune cu cele doua canapele din piele maro.
“Tabloul” de deasupra e o inventie proprie: o bucata simpla de lemn. “Vreau sa lipesc niste bucati de piele in culoarea canapelelor si o sa-mi fac tabloul meu, asa cum il vad eu”, marturiseste Anamaria.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.