Dupa ce a stat in Statele Unite ale Americii aproape doua luni, Silviu Prigoana si-a surprins placut iubita la intoarcerea in tara. Omul de afaceri a colindat magazinele cu articole pentru copii si a ales, singur, un trusou pentru cel mai mic mostenitor al sau, asteptat sa intregeasca familia peste trei saptamani.

Cu greu ti-l poti imagina pe Silviu Prigoana in magazinele pentru bebelusi, cautand in rafturi ciorapei si pantalonasi pentru sugari.

Omul de afaceri si-a testat insa talentul de tatic si s-a intors din America incarcat cu daruri pentru Adriana si pentru copilul care va veni pe lume curand.

“Cadourile pe care mi le-a adus au fost de fapt hainute pentru ala micu'. Nici nu-mi doream altceva, a fost o surpriza foarte placuta.

Cele mai multe sunt albastre si au model cu ursuleti. Cred ca asa i-au placut lui. Mai e putin pana nasc si trebuie sa fim pregatiti”, a declarat Adriana Bahmuteanu pentru Click! Viitoarea mamica ne-a marturisit ca nu a putut lamuri inca problema numelui de botez, intrucat iubitul ei nu s-a adaptat la schimbarea de fus orar.

“N-am deschis inca subiectul pe aceasta tema, pentru ca Prigoana doarme ziua si umbla noaptea. Nu s-a obisnuit cu ora din Romania”, ne-a mai spus Bahmu, care spera sa aiba castig de cauza in celebra disputa “Maximus-Mihai”.

La randul lui, Silviu Prigoana s-a aratat multumit ca Adriana l-a primit in apartamentul conjugal din centrul Capitalei, unde vor locui pana in momentul in care vila din Pipera va fi gata renovata. “in America am stat la hotel, pentru ca fi-miu, Honorius, isi zugraveste apartamentul. De fapt, cred ca a fost o smecherie ca sa stea singur”, ne-a marturisit miliardarul.

Cat timp Silviu a fost in SUA, Adriana s-a ocupat de amenajarea camerei pentru copil. Vedeta a achizitionat mobila din Italia, in valoare de 20.000 de euro, piesele de rezistenta fiind patutul cu baldachin si WC-ul minuscul pentru bebelus.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.