Pentru vedetele noastre, masina nu mai e de mult un simplu mijloc de locomotie, iar automobilele mioritice gen Oltcit sau Dacia au ramas de mult o simpla amintire.

Acum primeaza masinile aiuritor de scumpe care sa se “asorteze” cu fitele sau statutul financiar al fiecareia. La doar 18 ani, Oana Niculescu Mizil isi facea ucenicia cu un Jeep Wrangler, dupa scurt timp, urmind un Porsche 911 Carera 2, numai bun pentru a-si arata talentul de soferita. In “galeria” ei s-au mai perindat un Mercedes E, un Range Rover iar acum se plimba cu un super Q7, de care e foarte indragostita. De la Oltcitul pe care si l-a achizitionat in 1988, prin garajul designerului Mihai Albu s-au mai perindat un Audi 100 cc, trei serii de BMW-uri, 525, 535 si respectiv 730, iar ultima sa achizitie este un Infinity pentru care a scos din buzunar nu mai putin de 100.000 de euro. Impatimit al bolizilor, dupa un Touareg plin de viata, Catalin Botezatu a optat acum pentru o masina masculina si puternica: un Q7 negru, perfect antifonat, care face ca doamnele sa-si intoarca privirea dupa automobil si, implicit, dupa stapin. E foarte posibil ca, in curind, sa vedem masini ale caror interioare sa poarte semnatura designerului nostru. La rindul sau, Maria Marinescu schimba dupa pofta inimii doua automobile scumpe: un Range Rover Sport si un Mercedes SL 500 primit cadou de ziua ei. Daca visul ei a fost un BMW 320 decapotabil, acum isi doreste foarte mult un Aston Martin V8 Vantage.

Dan Diaconescu se plimba cu un Bentley de aproape 200.000 de euro

Daca vedeta postului de televiziune OTV se plimba cu un Bentley pentru care a scos din buzunar aproape 200.000 de euro, Marian Ionescu de la Directia 5 isi plimba noile achizitii intr-un BMW X 5, gri metalizat de numai... 50.000 de euro. La rindul sau, Mihai Traistariu a optat pentru un Porsche Sport de 120.000 de euro, iar Marcel Pavel pentru o Toyota Land Cruiser gri metalizat pentru care a adunat ban cu ban si a strins... 60.000 de euro. Considerat cel mai mare impresar al momentului, iubitul Andreei Banica, Lucian Mitrea, isi duce viitoarea consoarta cu un Audi Q7, negru ca abanosul, in valoare de 80.000 de euro, in vreme ce Anna Lesko a muncit din greu pentru un Porsche Cayenne argintiu de 100.000 de euro. Suparata, probabil, ca toti domnii cu dare de mina au cam uitat-o in ultima perioada, regina R&B, Cristina Spatar si-a achizitionat un BMW X5, tot negru, pentru care a scos din punguta fermecata 60.000 de euro, iar cu 10.000 de euro mai putin a dat Liviu ex L.A. pentru argintiul sau Mercedes E Clase. Ultimii, dar nu cei din urma, “Micul Mozart” Marius Moga si cintareata Corina au optat fiecare pentru un Volkswagen Touareg de 50.000 de euro, fiecare.

Guta a bagat 500.000 de euro in masini

Daca printul tiganilor, Leo de la Strehaia, si-a cumparat masini a caror valoare se ridica la 1.000.000 de euro, pentru ultima sa achizitie, un Mercedes S Clase, platind 120.000 de euro, imparatul manelelor are in garaj automobile care insumeaza o jumatate de milion de euro, ultima masina cumparata fiind un BMW X 5 negru, de 80.000 de euro. Ca sa nu fie mai prejos, Adrian Minune a scos si el din cintari alti 120.000 de euro pe care i-a aruncat “fara numar” pe un Mercedes S Clase. “Cel mai bogat om din lumea manelelor”, Dan Bursuc si-a facut cu putin timp in urma o achizitie de 120.000 de euro: un Audi Q7 alb, personalizat cu numele sau in totalitate: de la motor pina la volan. Dupa cum se vede, manelistii au eclipsat vedetele romanesti in materie de bolizi.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.