Dupa ce Click! a anuntat in exclusivitate acum doua saptamani ca actrita Crina Matei l-a parasit pe iubitul ei, tambalagiul Marius Mihalache, iata ca acestia continua sa se intalneasca datorita angajamentelor profesionale. Oare?

Actrita a pus capat relatiei cu Marius Mihalache la sfarsitul lunii trecute, dupa o tumultuoasa poveste de dragoste care a durat doi ani.

“In ultima vreme, viata mea a devenit un adevarat calvar. Am hotarat ca din acest triunghi conjugal sa fiu eu cea care se sacrifica si am ales sa-l parasesc pe Marius”, ne-a declarat Crina, acum doua saptamani.

De atunci, actrita considera incheiat acest capitol din viata ei si nu vrea sa mai vorbeasca pe marginea acestui subiect. Totusi, am intalnit-o pe Crina acum cateva zile, la evenimentul de lansare a parfumului “Midnight Poison” al casei Dior, care ne-a confirmat ca ea si Marius continua sa se intalneasca.

Weekend-ul trecut, cei doi au mers impreuna, cu aceeasi masina, pana in Belgia, unde au sustinut un concert. “Eu si Marius am fost la Bruxelles, unde am cantat la o petrecere privata. Desi e o distanta de circa 2.000 de kilometri, am mers pana acolo cu masina si am condus si eu o buna bucata din drum”, a declarat Crina, pentru Click!.

Rezervata, totusi, in declaratii, actrita a schimbat repede registrul dialogului si ne-a povestit ca i-a placut foarte mult capitala Belgiei, chiar daca a plouat toate cele trei zile cat a stat acolo.

“Am ramas impresionata de arhitectura orasului, dar si de aleile comerciale. Evident ca nu am rezistat tentatiei si am cheltuit ceva bani. Mi-am cumparat niste manusi, fulare, dar si lenjerie intima”, ne-a mai spus actrita, care se afla zilele acestea la Alba Iulia, unde joaca intr-o piesa de teatru, dar sustine si un spectacol alaturi de Marius Mihalache.

Totusi, gurile rele sustin ca cei doi s-ar fi impacat, dar ca fac tot posibilul sa nu afle Mirela, fosta nevasta a tambalagiului, care in ultima vreme a bombardat-o pe artista cu zeci de mesaje de amenintare. si, pentru a se feri de blestemele femeii ranite in amor, prietenii le-au recomandat sa-si ia o amuleta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.