La o zi dupa a pierdut custodia copiilor, Britney intra intr-un nou scandal. Un barbat anonim, in varsta de 28 de ani, citat de publicatia The Sun, sustine ca detine o inregistrare video, in care el si Britney isi fac de cap. Barbatul sustine ca a facut sex cu Spears in timp ce aceasta se afla in vacanta in Hawaii, in luna iunie, si a filmat totul.

Mai mult de atat, acesta a declarat ca nu a fost deloc impresionat de calitatile fizice ale lui Spears si ca totul a durat aproximativ 25 de minute: "N-am facut nimic nebunesc, doar sex normal. A fost cam dezamagitor. A durat vreo 25 de minute si apoi am adormit amandoi".

Aceasta nu e prima amenintare de acest gen pe care Spears o primeste, anul trecut, o inregistrare video de 19 secunde care i-a avut ca protagonisti pe Britney si pe fostul sot al acesteia, Kevin Federline, a aparut pe un site destinat adultilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.