Ultimele fotografii ale Angelinei Jolie, care au invadat presa internationala, au avut darul de a ingrijora. Vedeta parea fragila, cam prea fragila, chiar.

Un cuvant oribil incepuse sa revina tot mai des pe buzele multora: anorexie. "Uitati tot ce ati putut citi despre Angelia Jolie", titra revista "Park Avenue". in numarul pe luna in curs, Jolie revine, intr-un interviu care insoteste pictorialul realizat, asupra momentelor majore ale vietii ei, vorbeste despre Brad Pitt, despre sentimentele lor, despre forta si vulnerabilitatile lor. Iar fotografiile arata o Angelina Jolie sexy, gratioasa si extrem de feminina, ca in vremurile splendorii ei, sau aproape, dupa cum comentau agentiile de presa. Dar imaginile nu reusesc, totusi, sa-i convinga pe pesimisti. in ultima instanta, acestia din urma pot spune ca e vorba de retusuri, pentru ca vedeta sa pare mai "plinuta" decat este in realitate. Oricum ar fi, ramane expresia chipului, gratia emanata. Asa ceva nu se retuseaza. Asa ceva exista, notau comentatorii, atragand, totodata, atentia asupra "energiei sexuale pe care starul continua sa o degajeze".

In interviul la fotografii, Jolie a vorbit despre prietenia ei cu Mariana Perl, sotia ziaristului american rapit si ucis in Pakistan, Daniel Perl, al carei rol il interpreteaza in filmul "A Mighty Heart". Despre cum, inainte de filmari, i s-a facut rau, de teama ca nu ar putea face fata rolului. "Acest film m-a facut sa inteleg ca in viata mea nu este absolut nimic de care sa ma plang", a spus Jolie. in ce-l priveste pe Pitt, omul care se afla alaturi de ea de mai bine de trei ani si caruia i-a nascut o fetita, pe Shiloh, "cand ne-am cunoscut, nu cautam un barbat", a recunoscut Angelina. "Eram fericita ca mama singura". Dar in Pitt, ea si-a gasit soarta. "Cel mai important lucru a fost ca s-a dovedit un tata minunat. Familia noastra a crescut rapid, avem o mare responsabilitate comuna si suntem amandoi constienti de norocul pe care-l avem. Iar greutatile nu fac decat sa ne apropie", sustine actrita.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.