In timp ce Irinel Columbeanu se imparte acum intre fotbal si afaceri, sotia sa a revenit la vechea pasiune, moda. Monica va pleca astazi in Italia, la Genova, pentru a filma un al doilea clip “Fashion TV”, dupa cel din Grecia. Zilele trecute insa, ea si-a vizitat si oraselul natal, Bacau, unde i-a fentat pe vecinii insistenti.

Nu ii displace sa mearga in provincie si ori de cate ori are ocazia, Monica Columbeanu da o fuga in orasul in care s-a nascut.

Sotia lui Irinel s-a intors zilele trecute de la Bacau, acolo unde le-a facut o vizita surorilor, Alina si Ramona.

Si pentru a avea parte de liniste, Monica s-a ferit de presa locala, dar si de vecini, care uneori sunt mult prea indrazneti.

“Eu ma inteleg foarte bine cu toata lumea din cartier, insa uneori vreau sa petrec mai mult timp cu surorile mele. Daca s-ar fi aflat ca sunt in oras, copiii ar fi stat numai cu mana pe interfon, pana ieseam afara. Drumul la Bacau mi-a incarcat bateriile, am fost singura pentru ca Iri a fost ocupat, iar pe Irina era dificil sa o iau cu mine”, a declarat Monica pentru Click!.

Sotia miliardarului Columbeanu isi face din nou bagajele, insa de aceasta data pentru o calatorie in strainatate, in scop profesional. Ea va pleca astazi in Italia, in orasul lui Cristofor Columb, Genova, pentru a filma un al doilea spot “Fashion TV”.

Monica a incheiat un contract de imagine cu celebra televiziune, pentru care a mai realizat un clip publicitar in urma cu o luna, in Grecia. intrucat este foarte ocupat cu fabrica de ciment de la Targu Carbunesti, din Gorj, Irinel Columbeanu nu isi va putea admira sotia in timpul sedintei foto din Italia.

Un nou contract cu B1

Dupa ce au semnat un nou acord cu postul lui Bobby Paunescu, familia Columbeanu va concura puternic cu familia Mutu la capitolul reality-show-uri. Emisiunea “No Comment” va incepe luna aceasta si va prezenta, ca si pana acum, secvente din viata de cuplu a Columbenilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.