E pe punctul de a semna un proiect cu cel mai tare brand din lume de lenjerie intima exclusivista, BORDELLE.

Este dorita pe podiumul de prezentare de cit mai multe case de moda celebre. Are un copil si un sot care-o iubesc, iar familia pe care o cladeste este prioritatea ei. Despre copilarie, proiecte si alte lucruri importante ne vorbeste frumoasa Monica Columbeanu! In plus, sotia lui Columbeanu a facut , intr-un interviu acordat revistei "Star"pe care il redam integral, o declaratie soc: "Nu am sa-l pot ierta pe tatal meu!"

Monica, ai renuntat la ideea de a deveni mamica anul acesta. De ce?

A fost prioritatea mea sa am un copil de foarte tinara, lucru care s-a si intimplat, dar am ajuns, impreuna cu sotul meu, la concluzia ca trebuie sa mai amin venirea pe lume a celui de-al doilea copil. In plus, as putea sa revin la activitatea pe care o desfasuram inainte de a deveni mamica, respectiv de model.
"Cind ma voi hotari sa redevin mamica, voi anunta presa!"

Ce proiecte importante ti-au ocupat timpul pentru a nu-l face pe Iri din nou tatic?

In primul rind, acel proiect foarte important, brandul de lenjerie intima exclusivista. In al doilea rind, sint lucruri pe care nu le poti face atunci cind esti insarcinata, fiindca nu prea ai dispozitia necesara pentru sedinte foto, sa fii model. Spre exemplu, cei de la Mazda m-au contactat sa fiu gazda evenimentului de deschidere a unui show de automobile. Daca eram insarcinata, nu puteam onora invitatia, asa, lucrurile stau perfect. Cind ma voi hotari sa redevin mamica, voi anunta presa!

Importante firme din afara ti-au propus sa devii imaginea lor. Spune-mi care sint calitatile cu care i-ai impresionat, pentru ce te-au ales?

Nu mi-au spus decit ca sint foarte frumoasa si ca ar vrea sa colaboram.

Ne poti spune pe ce suma ai semnat sau e confidential?

E confidential, insa cei care iau legatura cu managerul meu, Matei Miko, stiu despre ce este vorba. Nu se poate negocia nimic, suma e fixa.

Cei de la firma Bordelle cum au luat contact cu tine, cum au aflat de tine?

Eram la mare, in Office, cind a venit, intimplator, la masa noastra, o fata care s-a prezentat si m-a intrebat daca as vrea sa colaboram, iar eu am fost incintata."Am primit o propunere de a prezenta la New York"

In prezent, ce alte case de moda, designeri straini iti mai fac "curte"?

Am primit o propunere de a prezenta la New York, dar trebuie sa vad daca ne intelegem si in privinta onorariului. As putea sa ma duc oricind, insa doresc sa am si satisfactia financiara. Pentru mine nu-i de-ajuns doar sa ies pe scena, sa fiu vazuta si apreciata, ma rog, daca e cazul...

Ai acceptat toate ofertele sau pe unele le-ai refuzat?

Unele le-am refuzat, dar cele pe care le-am acceptat ramine sa stabilim de comun acord daca ne convin detaliile din contract, adica suma. Probabil voi accepta, dar nu se stie niciodata ce poate interveni.

"Tatal meu a spus niste lucruri care m-au deranjat. Ne-am impacat, dar nu pot sa-l iert"

Monica, in putinul timp care iti ramine, cum te revansezi fata de fiica si sotul tau? Ce faci special? Ce gatesti?

Ma pricep foarte bine sa fac tarta cu fructe, le place foarte mult si am invatat sa gatesc ciorbe pe care le acresc cu bors. In rest, ma joc cu Irina, imi impart fructele cu ea, pentru ca pofteste cind ma vede ca eu maninc.

As vrea sa-mi vorbesti despre familia ta. Cu care dintre parinti te impaci mai bine?

Cred ca cu mama. Ca orice fata, nu?

Care este relatia actuala cu tatal tau? De cind nu te-ai mai vazut cu el?

Relatia este normala. Nu ne-am mai vazut, cred, de la botez.

Ai simtit vreodata ca iti lipseste? Ti-a fost dor de el?

Nu stam foarte aproape unul de celalalt, dar am trecut si peste perioadele acelea mai dificile, a spus citeva lucruri care pe mine m-au deranjat. Acum, insa, incerc sa trec peste ele, dar e greu!

Ce nu i-a convenit: diferenta de virsta sau cea financiara dintre tine si Irinel?

Diferenta de virsta, nu stiu daca si cea financiara, acum eu nu stiu ce frustrari are sau nu are, cert este ca a spus niste lucruri care m-au deranjat, iar eu m-am racit de el. Noi ne-am impacat, dar niciodata nu va mai fi ca inainte. M-am impacat, e OK, dar nu pot sa iert! Asa sint eu: daca imi greseste cineva, nu pot sa ma comport la fel ca pina atunci. Eu sint perfectionista, nu-mi place sa deranjez pe nimeni si mi-ar placea sa fiu tratata asa cum o fac si eu.

Tu ai incercat sa refaci relatia? Ce fel de caracter este?

Iti spun sincer, noi ne-am impacat, e OK, dar nu putem avea o relatie prea apropiata. Eu stau aici, el e plecat in strainatate. Repet: tata m-a jignit! Nu a acceptat niciodata diferenta de virsta dintre mine si Iri, iar relatiile dintre mine si el sint, acum reci.

A fost vreodata violent fata de tine?

Ce sa spun, nu ne certam! Pina la Iri, intotdeauna ne-am inteles bine! Au fost cuvintele acelea, iar eu, inainte de conflict, chiar am avut mereu impresia ca sint fiica lui preferata. Cind apaream prin reviste sau la tv se lauda la vecini.

Pentru noi, mama s-a straduit intotdeauna"

Povesteste-mi o intimplare din copilarie!

Apropo de tata, ne citea mereu aceleasi povesti in fiecare seara si noi ne plictiseam. Se repetau incontinuu...

Dar mama ta?

Pentru noi, s-a straduit intotdeauna, chiar daca nu avea la indemina cele mai bune resurse.

Ce ai acum si nu ai avut atunci?

Nu am indraznit niciodata sa visez la atit. Nu credeam vreodata ca exista atit de multe, pentru ca, in copilarie, daca am avut universul ingradit, cind am ajuns aici mi s-a parut ca am totul. Pe atunci nu aveam frustrari de genul "ce are X si nu am eu", fiindca toti eram la fel. Mama s-a straduit sa ne imbrace frumos.


Ai spus ca tu si mama ta nu ati avut o comunicare perfecta. De ce?

Este o fire mai conservatoare, care se lasa condusa de legile bisericii, si orice chestie mai lumeasca i se pare iesita din comun. Eu niciodata nu am avut vreo prietena in afara de surorile mele, Alina si Ramona, si nu-mi place sa-mi "deschid sufletul" in fata oricui.

Citeam ca parintii tai sint in conflict, vor sa divorteze?

Da. Nu stiu prea multe. Eu nu sint de partea niciunuia.

Mama ta ar vrea sa-i ia dreptul tatalui tau asupra unui apartament in care sta Ramona. Ce-o sfatuiesti in acest caz, e buna separarea?

Nu vrea sa ia nimanui nici un apartament, totul se va rezolva pe cale amiabila. Eu sper sa nu ajunga intr-o astfel de situatie! Fiecare are discernamint!

Daca te-ai afla in situatia mamei tale, tu ce-ai face?

Sper sa nu ajung intr-o astfel de situatie, dar, daca s-ar intimpla, as avea grija ca fiii mei sa aiba un acoperis deasupra capului.

Ce a lipsit familiei tale ca sa fie unita?

Esecul fiecarei relatii este pricinuit de lipsa de comunicare.

In ce masura iti ajuti parintii?

Niciodata nu am stat sa cintaresc cit dau sau cit am dat, iar cind ajut pe cineva nu-mi place sa trimbitez in stinga si in dreapta. Asa cum stinga nu trebuie sa stie ce face dreapta, nici altii nu trebuie sa afle ce fac, cit sau ce dau!

Cum te vezi peste citiva ani? Planuri de viitor?

Nu stau sa-mi fac planuri. Exista situatii in care te afirmi, dar nu prin planuirea viitorului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.