Adela Popescu, diva blonda si romantica a telenovelelor romanesti s-a transformat intr-o mama adolescenta, consumatoare de droguri, cu anturaj dubios. Schimbarea de imagine a actritei se datoreaza rolului pe care l-a primit in drama "Week-end cu mama", regizata de Stere Gulea.

In noua productie cinematografica, Adela Popescu joaca rolul Cristinei, o tanara care la doar 18 ani are o experienta dura de viata: parasita de mama la numai doi ani, a fost crescuta de rude, a abandonat scoala la o varsta frageda si a intrat intr-un anturaj dubios. Acum este dependenta de droguri si si-a lasat fiica de patru ani in grija unei fundatii.

REBELA

Pentru noul rol, Adela a renuntat la suvitele blonde. Si-a vopsit parul roscat, l-a tuns scurt, are un cercel in buza si altul in nas si se fardeaza puternic. "Nu mi-a fost usor sa fac trecerea de la personajele pozitive din telenovele la Cristina, desi si ea e un suflet curat, cu un destin chinuit insa. Cu siguranta si schimbarea de look m-a apropiat mult de personaj si pot spune ca o iubesc si o inteleg pe Cristina", a declarat Adela despre noua ei imagine.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.