Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina au anuntat data cununiei religioase. Evenimentul va avea loc la 13 octombrie, la 10 luni de la cununia civila.

In aceste zile, pregatirile sunt in plina desfasurare, Ioana continuand sa mearga la probe pentru rochia de mireasa si sa pregateasca pasii pentru valsul mirilor.

“Este un eveniment de care imi voi aminti toata viata si sper sa iasa bine. Pentru mine, aceasta nunta consta intr-un sir de momente cu care nu m-am mai confruntat pana acum si e normal sa am mari emotii”, declara Papi.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei “Numai iubirea”, difuzata in urma cu aproximativ doi ani de postul Acasa TV, dar, pe atunci, au avut doar o relatie de amicitie.

Abia cand Papi a ramas fara masina, iar Ioana s-a oferit sa-l duca acasa, locuind in acelasi cartier, intre cei doi s-a infiripat o poveste de dragoste. in urma cu 10 luni s-au casatorit civil in secret.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.