Contraatac. Elena Basescu il acuza pe fiul multimiliardarului Casuneanu ca a lansat minciuna unei relatii amoroase cu ea pentru ca acest lucru ar fi avantajat familia magnatului
Fiica presedintelui vorbeste deschis, in ultimul numar al revistei "Viva", despre relatia ei cu fiul lui Hrebenciuc: "Prietenul meu e Andrei Hrebenciuc, suntem impreuna de la sfarsitul lui decembrie, anul trecut". Cu acelasi prilej, ea dezvaluie un fapt inedit: "Ne stiam de ceva timp, aveam cunostinte comune, dar amandoi eram implicati in alte relatii. Ne-a facut cunostinta un amic comun, Costel Casuneanu. Eu il cunosteam pe Costel de cativa ani, dar si baietii erau prieteni buni, pentru ca parintii lor se cunosc foarte bine, familiile lor fiind din Bacau. Atunci am renuntat la relatia pe care o aveam de cativa ani, relatie care nu mergea deloc, desi toata presa zicea ca o sa ne casatorim, fara sa ma intrebe, macar", spune Elena.
Cu toate acestea, tanara a rupt relatia cu "fabulosul Costelus" - fiul unuia dintre cei mai bogati romani, Costel Casuneanu, despre care s-a spus ca si-a facut averea cu sprijinul lui Traian Basescu - reprosandu-i ca nu a jucat fair-play.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.