Monica a fost nevoita sa-si schimbe intr-o singura saptamana doua telefoane mobile, care i-au fost distruse de fiica sa, Irina. Unul dintre aparate, in valoare de 1.000 de euro, era preferatul sotiei lui Irinel Columbeanu.

Desi are numai cuvinte de lauda despre fiica sa, Monica Columbeanu ne impartaseste insa si cateva nazbatii ale Irinei. “Nu stiu ce sa mai fac, pentru ca distruge tot ce ii pica in mana. Jucariile ei preferate sunt telefoanele mobile, pe care le roade si le butoneaza pana nu mai ramane nimic din ele. Nu le lasam la indemana ei, dar se mai intampla sa le ia de pe masa, chiar din fata noastra”, ne-a povestit Monica. Sotia lui Irinel nu pare insa foarte afectata de pagube, chiar daca unul dintre telefoane costa 1.000 de euro.

“Era telefonul meu preferat, il aveam de mult timp, dar se pare ca Irina s-a plictisit de el si l-a stricat. Nu i-au iesit inca dintisorii, dar nu ne alarmam. Medicul pediatru mi-a spus sa nu-mi fac probleme, pentru ca, la unii copii, dintii apar chiar si dupa un an. Oricum, cu cat ies mai tarziu, cu atat sunt mai buni, asa spune o vorba din popor”, povesteste sotia lui Irinel, care merge saptamanal la cumparaturi cu fiica sa: “Ultima oara am stat trei ore sa-i caut hainute. Creste foarte repede si ii raman mici”.

Desi toti cunoscutii o intreaba cand va face al doilea copil, Monica nu-si mai doreste momentan sa fie din nou mama. “Vreau sa-mi reiau activitatea de model. Nu pot sta acasa fara sa muncesc. Eu si Iri ne dorim multi copii, dar avem tot timpul din lume sa-i facem”.
Pana vor veni si alti mostenitori, sotia lui Irinel isi vede de facultate, fiind studenta in anul II la Comunicare si Relatii Publice (SNSPA). Monica a fost chiar si la examene de marire, nemultumita de notele de 7 si 8 de la Imagologie si Informatica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.